Not known Details About بیماری لوپوس و لیزر موهای زائد
Not known Details About بیماری لوپوس و لیزر موهای زائد
Blog Article
بیماری لوپوس می تواند بیشتر قسمت های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و هنگامی که این بیماری بر روی اندام های داخلی مانند قلب، ریه ها، مغز یا کلیه ها تاثیر می گذارد، می تواند بسیار جدی تر هم باشد.
حدود ۷۰ درصد از افراد مبتلا به لوپوس دارای این آنتیبادی هستند. یک آزمایش مثبت به این معنی است که لوپوس به احتمال زیاد در افرادی که لوپوس ندارند، مثبت است.
اگرچه داروها در کنترل لوپوس بسیار مهم هستند، اما کارهای زیادی وجود دارند که برای مدیریت علائم این بیماری می توانید انجام دهید.
بیماری لوپوس با کمک داروهای مختلفی قابل درمان است. البته شدت التهاب و تورم در بافتهای برخی بیماران باعث مرگ آنها میشود. در ادامه به روشهای درمانی این بیماری میپردازیم.
آزمایش مثبت برای وجود آنتی بادیها تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن بیمار، نشان دهنده یک سیستم ایمنی تحریک شده است.
در زمان بهبودی فرد هیچ علائمی از خود بروز نخواهد داد اما زمانی که بیماری عود کند، نشانههای مختلف آن را میتوان مشاهده کرد.
این آزمایش، میزان ته نشین شدن گلبولهای قرمز خون را طی یک ساعت در انتهای لوله تعیین میکند.
در حدود یک سوم افراد مبتلا به لوپوس، باعث ایجاد یک بیماری خود ایمنی اضافی می شوند از قبیل بیماری خود ایمنی تیروئید، به ویژه نوعی که باعث کم تحرکی غده تیروئید می شود.
بیماری خود ایمنی لوپوس انواع متفاوتی دارد. هر کدام از این انواع به دلایل متفاوتی ایجاد میشوند، روی بخشهای متفاوتی از بدن و پوست تأثیر میگذارند و شدت متفاوتی با یکدیگر دارند. انواع بیماری لوپوس عبارتند از:
کلیهها را باید یکی از اندامهای بدن دانست که بیماری لوپوس میتواند به آنها آسیب جدی وارد کند.
این آزمایش تعداد گلبول های قرمز، گلبول های سفید و پلاکت ها و همچنین میزان هموگلوبین و پروتئین موجود در گلبول های قرمز را اندازه گیری میکند.
برای مدت زمان طولانی مصرف شوند ولی در صورت کمتر شدن فعالیت بیماری، ممکن است دوز مصرفی کاهش پیدا کند.
حتما بخوانید: نوروپاتی الکلی چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟
از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان میشوند، میتوان بیماری لوپوس لگن به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.